HTML

2007.08.23. 20:55 t0mmyx

Prológ

Nekikezdek a blogolásnak. Hogy mi sül ki belőle, majd meglátjuk. Ha más nem, nekem jó lesz majd később visszaolvasva életem emlékeit felidézni :) Persze a blog online természetéből adódóan nyilván az lenne a cél, hogy bejegyzéseimet rajtam kívül minél szélesebb kör olvassa, így arra buzdítok mindenkit, hogy tegyen így; ha másért nem, akkor azért, hogy irományaim kötege, mint blog, betölthesse deklarált funkcióját. Persze a legjobban annak örülnék, ha valaki azért olvasná, mert örömét leli benne :)

Remélem senkit sem ijesztett el a kissé nyakatekert fogalmazás, mert rossz lenne már így a rajtvonalnál redukálni a potenciális jövőbeni olvasóközönség táborát :)

Miről fog szólni a blog? Valószínűleg felhagyok a gyerekkori naplóírási szokásaimmal, ahol a napom leírásának fele az aznap elfogyasztott ételek felsorolásából állt. Persze lesz szó ételekről is :) Arról fog szólni, ami történik/történt velem, ami épp foglalkoztat, vagy ami hirtelen eszembe jut. Terveim szerint multimédiás tartalomban és hiperhivatkozásokban nem lesz hiány az oldalon, valószínűleg egy idő után elviselhetetlen lenne csak az én szövegemet olvasni :)

Nagy örömmel fogadok minden hozzászólást, kritikát, anyázást.

2 komment

Címkék: blogolás prológ


A bejegyzés trackback címe:

https://tommyx.blog.hu/api/trackback/id/tr2147329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

volante · http://volante.blog.hu 2007.08.23. 21:08:25

Akkor le is nyúlnám az első kommentet. Szóval üdv a blogvilágban. :) Alig várom a belévitt bonyolult kifinomultságot. :)

tommyx 2007.08.23. 21:25:07

Nem sok esélyt adtál a többi versenyzőnek :) Köszönöm a kommentet, olvasd a blogot a jövőben is! :)
süti beállítások módosítása