HTML

2007.12.20. 21:13 t0mmyx

Bang Bang

Igen, igen, rég történt már az utolsó bejegyzés. Lehet, hogy az ez után következőre is ennyit kell várni. De mint tudjuk, van, amire megéri várni :))

Csapjunk is bele a lecsóba. Ma szerencsém volt látni a Shoot 'Em Up című akcióvígjátékot. Már a címe is sokat sejtető, valamint a régebben látott trailer is felkeltette az érdeklődésemet. Emellett Clive Owen is kedvenc színészeim egyike, no meg persze egy bizonyos Monica Bellucci is szerepel a filmben :)

A film in medias res kezdődik, a hullaszámláló már az első percben pörög rendesen, és kisebb kihagyásokkal ez ugyanígy megy az utolsó másodpercekig. Az akciójelenetek jól koreografáltak és változatosak, ötletesek; persze sok komolyságot ne várjon az ember tőlük: a titokzatos Mr. Smith (Clive Owen) dacol a fizika törvényeivel, rengeteg ammója van, és ha 30-an vannak körülötte, akkor is ő éli túl. De itt ez a lényeg: tobzódik a hülyeség, fröcsög a vér másfél órán át. És ez az, illetve ennek intelligens megvalósítása az, ami a filmet rendkívül szórakoztatóvá teszi.

Clive Owen játékán és Monica Belluccin kívül még tetszett Paul Giamatti alakítása is a "rosszfiúk" főnökeként. A filmet ajánlom mindenkinek, aki szereti az ilyen típusú humort, és nem zavarja nagyon a filmben felhasznált rengeteg vörös festék.

Egy észrevétel a filmmel kapcsolatban: egy kis BMW product placementet szimatolok a filmben. Clive Owen kétszer kocsikázik a filmben, valahogy mindkétszer egy BMW-t fog ki, rááadásul az elsővel "kicsinál" egy Mercedest :) Sejtésemet alátámaszthatja az is, hogy már láthattuk Owent BMW-t reklámozni, az autómárkát népszerűsítő kisfilmekben.

Befejezésként pedig álljon itt a film bemutatója:



Ui.: a filmből kiderül, hogy a répa elsődleges rendeltetése mellett más célra is használható :)

Szólj hozzá!

Címkék: film


A bejegyzés trackback címe:

https://tommyx.blog.hu/api/trackback/id/tr1270784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása