HTML

2008.01.06. 23:44 t0mmyx

Mocs*** BKV

Szegény BKV. Legtöbbször, amikor említésre kerül a neve, valami negatív sül ki belőle. Talán ez nem véletlen.

A mai dátum 2008. január 6.. Az új év pár napja köszöntött ránk. Szerencsésen túléltük a Szilvesztert, aki akarta, megtette a maga fogadalmát. A BKV eközben lehet, hogy egy árok partján fetrengett, részegen fagyoskodva, és illuminált agyában a gondolatnak még a csírája sem fogant meg, hogy mit lehetne idén jobban csinálni.

Január 2-án több vonalon új menetrend lépett életbe. Ennek a BKV honlapján nem túl sok nyomát találni. Bezzeg az új tarifa- és bérletrendszer meg macskafüle az fent van.

Nem akarok közhelyeket használni, de ez a XXI. században megengedhetetlen (azért csak sikerült a közhely :) ). Az, hogy a BKV elvileg próbál "fogyasztóbarátabb", szolgáltató vállalat lenni, összeegyeztethetetlen az ilyen trehányságokkal. Kérdem én: arányaiban mennyi munkát jelentene az új menetrendek felrakása a honlapra, a járatok megállóiba történő kihelyezéshez képest? Valószínűleg az arány a nullához konvergál.

Az ember azzal mond véleményt egy szolgáltatásról, ha igénybe veszi azt. Sajnos ebben az esetben erősen korlátozottak a lehetőségeink, hiszen legtöbbünknek nem áll rendelkezésre a BKV-t helyettesíteni tudó alternatíva. De ezzel nem lenne szabad visszaélnie egy vállalatnak sem.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: anyázás


A bejegyzés trackback címe:

https://tommyx.blog.hu/api/trackback/id/tr54287615

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Magyar Beteg 2008.01.08. 23:54:07

Hála a BKV-nek több a fagyott hajléktalanA tavalyinál sokkal több hajléktalan kerül be szinte teljesen kihűlve a kórházakba, és emiatt sokukon már nem is tudnak segíteni. Ráadásul a legtöbb hajléktalan, amint teheti, visszamegy az utcára, mert nem akar be…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása