HTML

maximal minimal

Maximalista tartalom, minimalista dizájn :)

2008.02.09. 18:42 t0mmyx

John Rambo

Sylvester Stallone a Rocky-sorozat tavalyelőtti lezárása után idén pontot tett a másik, neve által fémjelzett saga végére is.

A film vágatlan trailere már előrevetítette, hogy a negyedik film méltó megkoronázása lehet a trilógiának (illetve vele együtt már kvadrológiának). A mozik is megadták neki a kellő tiszteletet, szerencsére 18-as karikával ellátva került a vetítőtermekbe, és az egyébként nem túlzott mértékben jelen lévő párbeszédek megértését szinkron helyett felirattal segítették.

John RamboA minimálsztori bevezető része viszonylag hamar véget ér, ezzel elkezdődhet a gonosz burmai katonák először csak fokozatos, aztán igen intenzív, változatos módszereket felsorakoztató irtása. Ilyen jellegű akciófilm sajnos az utóbbi jópár évben nem készült, és szerintem ezután sem fog egy darabig. Sorra tűnnek el a régi hősök (Arnold, most Stallone), illetve alakulnak át "12-éven aluliaknak csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott"-tá (Bruce Willis).

A fröcsögős akción kívül egyébként még egy dolgot említenék: John Rambo arcát és mimikáját a film minden egyes percében. Olyan, mint maga a film: egyszerűen tökéletes!

Szólj hozzá!

Címkék: film


A bejegyzés trackback címe:

https://tommyx.blog.hu/api/trackback/id/tr4332658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása